Skip to main content

WE LEVEREN KWALITEIT. Voor al ONZE OPDRACHTGEVERs

Van begin tot het einde...

kwaliteit voorop

Al meer dan 10 jaar. Net zo enthousiast
en zorgzaam als op de eerste dag...

Bij ons staat kwaliteit van het geleverde werk voorop. Wij specialiseren ons op het gebied van alle soorten wand- en vloertegels! Al meer dan 10 jaar helpen wij klanten met het leggen van wand- en vloertegels. Door onze ervaring en kennis staan wij bekend als een vakkundig en specialistisch bedrijf. Wij zijn actief in zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Elk project pakken wij met een hoge dosis enthousiasme aan. Van A tot Z als het moet. We werken samen met u toe naar het best mogelijke eindresultaat. Wij gaan voor de hoogste klanttevredenheid. Wanneer zowel de klant als wij zelf tevreden zijn is de klus volgens ons geslaagd!

Wanneer u voor RS-Tegelzetbedrijf kiest kunt u rekenen op een betrouwbare bouwpartner die altijd zijn afspraken na komt. Naast het tegelzetten ontzorgen wij u ook met de levering van alle denkbare soorten tegels. Uiteraard voorzien wij u ook van alle overige materialen die voor uw tegelwerk nodig zijn. 

Van de keuken of badkamer tot kamervloeren en terrassen in uw tuin. RS-Tegelzetbedrijf heeft de kennis en ervaring om in uw unieke situatie de best mogelijke advies te geven en de tegels hiervoor te leveren.

 

Opzoek naar een ervaren tegelzetter?