Skip to main content

Vloertegels plaatsen
Kwalitatief en met zorg

Onze ervaring is uw garantie

Totaal oplossing

We vinden altijd de juiste oplossing voor uw project

Vloertegels laten leggen: we doen het

Met het RS-Tegelzetbedrijf hoeft u alleen nog maar uw droomvloer uit te kiezen. We regelen de rest. U geeft het aan en we komen bij u thuis. Daarna neemt RS-Tegelzetbedrijf al het werk uit handen en voordat u het weet heeft u een compleet nieuwe vloer in uw keuken, woonkamer of op het terras. U hoeft alleen nog maar de meubels erop te zetten. Na een jaar komen we nog een keer op de koffie en geven we uw vloer meteen een complete reinigings- en onderhoudsbeurt. Dit is onze garantie!

Wij plaatsen uw woonkamer tegels

Wanneer u kiest voor RS-Tegelzetbedrijf:

  • Komen wij vrijblijvend langs om de klus in te meten en op te nemen
  • Geven wij garantie op ieder tegelwerk door ons uitgevoerd
  • Vloertegels zoals 75x75 of 90x90 leggen wij zonder problemen
  • Als u nog geen tegels heeft kunnen wij u een aantal tegelwinkels aanraden
  • Wij kunnen (hoeft niet) ook de lijm en de voeg voor u verzorgen

Een goed geplaatste vloertegel gaat lang mee

Wanneer u een tegelvloer moet laten leggen denk dan eens aan ons. Wij werken snel en schoon! Door onze jarenlange ervaring en flexibele opstelling zult u optimaal genieten van u door ons gelegde woonkamer tegels. 

Opzoek naar een ervaren tegelzetter?

plinten maken het af

We kunnen uw vloertegels verzagen in stroken van verschillende hoogtes.

plinten op vloertegels: we doen het

RS-Tegelzetbedrijf denkt mee! Uw tegelvloer is pas echt af met een tegelplint. We zorgen er voor dat uw aankoop vloertegels zo economisch mogelijk aangewend wordt. Wij zagen voor u de plinten in iedere gewenste hoogte. Op deze manier kunnen snijverlies behoorlijk reduceren! Wel zo makkelijk en goedkoop.

Ook kunnen we uw vloertegels verzagen in stroken van verschillende hoogtes. Dat kan bijvoorbeeld uw badkamer of toilet behoorlijk verfraaien. Met mozaïek kunt u ook een bijzonder effect creëren. Is uw gewenst tegelformaat niet te leveren? Geen probleem, we zagen uw tegel in elk gewenst formaat.

Betaalbare kwaliteit, prima service.

U kunt de plinten zelf kopen en ze ons laten leggen. Dit is in eerste instantie het eerste waar u aan denkt. Echter we weten de weg en hebben een vrij uitgebreid netwerk in de tegelwereld. Om kosten en moeite te besparen is de optie om het allemaal door ons te laten doen is een betere keuze. Voor het leveren, snijden, leggen en verlijmen kunt u veel beter naar ons.

Er komt veel bij kijken wanneer u plinten wilt laten zetten. Denk aan materiaal, kleur, grootte en structuur. We geven u advies over de allerbeste mogelijkheid en doen ook al het werk. Van transport, zagen en plaatsen.