Skip to main content

Badkamer & WC
Complete Renovatie

Van ontwerp tot realisatie: One-Stop-Solution

One-Stop-Solution

Van ontwerp tot oplevering

Badkamer, WC en meer!

Ons team van ervaren tegelzetters, loodgieters, stucadoors, timmermannen en schilders staan klaar om complete badkamerrenovatie of -verbouwing te realiseren. Onder één dak. Dat heeft grote voordelen voor onze klanten. We assisteren zelfs bij inkoop van tegels bij de tegelleveranciers (tegen scherpere prijzen!) en begeleiden bij sanitairspecialisten. Dit proces nemen we graag over. Van begin tot eind. Afstemmen met diverse specialisten hoeft u dus niet meer te doen. Wanneer u uw badkamer of toilet wilt laten verbouwen of renoveren bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze missie: Tevreden klanten

Onze missie is om onze klanten de best mogelijke service te bieden en hun badkamer renovatie project tot een succes te maken. Wij begrijpen dat elk badkamer renovatie project anders is, en daarom werken we nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat hun specifieke behoeften en voorkeuren worden vervuld. Van ontwerp tot installatie, ons team van experts staat voor u klaar om u te helpen uw badkamer om te toveren tot uw droomruimte.

Wellness & Spa gevoel

Of u nu een complete renovatie wilt laten uitvoeren, alleen tegels wilt vervangen of een nieuw meubilair/sanitair wilt plaatsen, met de uiterste precisie en vakmanschap weet ons team precies hoe ze het beste en mooiste resultaat kunnen verkrijgen.

Nadat we u wensen hebben doorgenomen en het werk hebben opgenomen, maken wij een offerte. Een offerte waar alles in staat. Maar dan ook echt álles. Gaat u akkoord, beginnen we met de planning en inkoop materialen. De werkzaamheden kunnen beginnen.

De workflow:

alles begint met het ontwerp

Werken aan Wellness & Spa gevoel

Na de ontwerpfase is het tijd om sanitair en tegels uit te zoeken. U krijgt van ons een overzicht van bedrijven waar we graag mee samenwerken en waar u eventueel tegen scherpere prijzen kunt inkopen. We kennen de werkwijze, kwaliteit en weten dat we op deze leveranciers kunnen rekenen.

Heeft u zelf alles al uitgezocht? Dan slaan we deze fase over en gaan door met de rest van de werkzaamheden:

  • het slopen én afvoer van de oude badkamer
  • het intekenen van de nieuwe ruimte
  • samen verfijnen van de planning
  • het inmeten en plaatsen van het leidingwerk
  • het inmeten en plaatsen van elektra
  • de kosten van het sanitair en de tegels
  • de installatie van bovenstaande
  • oplevering en garantie

Opzoek naar een ervaren tegelzetter?

Wat kost een badkamer

De kosten van een badkamer renovatie kunnen variëren. Dit is sterk afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van de renovatie, het gewenste design, de materialen die worden gebruikt en de staat van de bestaande badkamer. Over het algemeen liggen de kosten van een badkamer renovatie tussen de €5.000 en €30.000. Het is echter belangrijk om op te merken dat de prijzen in Zuid Holland mogelijk iets hoger kunnen zijn vanwege de hogere kosten van levensonderhoud en de vraag naar renovatiediensten in de stad. Het is raadzaam om ons in te schakelen om een prijsopgave te krijgen op basis van de specifieke wensen en behoeften.

Hoe lang duurt renovatie?

De duur van een badkamer renovatie is afhankelijk van de omvang van het project en de complexiteit ervan. Een eenvoudige renovatie, zoals het vervangen van tegels en sanitair, kan doorgaans enkele dagen tot een week duren. Een meer uitgebreide renovatie, waarbij ook leidingwerk en elektrische installaties worden aangepast, kan enkele weken in beslag nemen. Het is belangrijk om een gedetailleerd renovatieplan op te stellen met de aannemer, zodat je een realistisch beeld krijgt van de verwachte duur van de renovatie. In Zuid Holland kan het vanwege mogelijke beperkingen of drukte in de bouwsector verstandig zijn om extra tijd in te plannen.

Creatief Vakmanschap

Complete diensten


Sloopwerk

Van het demonteren van uw keuken tot aan het slopen van uw badkamer. Wij helpen u graag op een nette en zorgvuldige manier.

Stucwerk

Uw woning een frisse uitstraling geven doet u door het aanbrengen van stucwerk op de muren. Wij helpen u daar graag mee.

Elektra

Het aanleggen van elektra in de nieuwe badkamer moet op een veilige en nette manier gebeuren. Onze ervaren elektricien helpt u bij een passende oplossing.

Leidingwerk

Bij een badkamer of wc renovatie is het aanleggen van waterleidingen onlosmakelijk. We leggen en verleggen water aan- en afvoer

Ventilatie

Met een goed geventileerde badkamer of wc voorkomt u vocht- en schimmelproblemen. We kunnen u assiteren met het aanleggen van mechanische ventilatie.

Tegelwerk

Het plaatsen van uw wand- en vloertegels zijn bepalend voor de sfeer in uw keuken, badkamer of toilet. Wij helpen u graag van A tot Z.