Skip to main content

Plaats de tegels niet
op ongelijke vloeren

We strijken uw vloer strak

Egaliseren

We vinden altijd de juiste oplossing voor uw project

Vloer egaliseren?

Net zo belangrijk als de keuze van tegels is de ondergrond waar het betegeld moet worden uiterst van belang. Wanneer u nieuwe betegeling laat leggen, komt het verwijderen van uw oude vloer vaak eerst om de hoek kijken. Gaat u over uw oude vloerbedekking heen leggen, of is de vloer er al uit, het egaliseren van de ondergrond is de eerste stap.

ongelijke ondervloer

Als de ondervloer ongelijk zal het u veel geld kosten. Mochten de vloeren, of het nou uit zand en cement of anhydriet is, ongelijk zijn kunnen wij deze door middel van egaline vlak voor u maken. Gaat u gelijk over uw oude vloerbedekking heen leggen, houd er dan wel rekening mee dat de uiteindelijke vloer een stuk hoger komt te liggen en dat eventueel deuren ingekort moeten worden omdat ze anders aanlopen.

Oude vloertegels verwijderen

Het verwijderen van uw vloertegels is geen moeilijke klus. Liggen de plavuizen tegels dicht op de ondervloer, dan halen we de tegels er één voor één uit door de voegen er met een haakse slijper uit te slijpen. De tegels halen we er daarna gemakkelijk uit en ruimen we ze gemakkelijk op. Wil de vloer er lastig uit, zijn we dan genoodzaakt een sloophamer te gebruiken om de tegels kapot te slaan.
Prijs is sterk afhankelijk van de ongelijkheid van de oude vloer! Wij komen daarom altijd eerst de klus opnemen. Het gaat erom dat u er achteraf geen onverwachte kosten krijgt bij het egaliseren van u oude vloer.
Door geheel vrijblijvend en kosteloos het contactformulier in te vullen, ontvangt u van ons gauw een prijsopgave of een terugkoppeling voor het maken van een afspraak. Profiteer van onze vakdeskundigheid en de ervaring die wij hebben opgebouwd in meer dan 10 jaar.

Prijsberekening

Garantie

Kwaliteit

Voor een mooi eindresultaat is een strakke ondervloer vaak van groot belang. Het egaliseren brengt wel wat extra kosten met zich mee, maar bepaalt voor de toekomst ook de mate waarin u plezier hebt van uw vloer.