Skip to main content
Vakmanschap
Nieuwe

Vakmanschap

wandtegels plaatsen tegelzetter
Alles wat we doen is

Ambacht

vloeren egaliseren Rotterdam
Alles wat we doen is

Kwaliteit

Betaalbare tegelzetter voor mooi en strak resultaat

all-round tegelzetter

Met tegels leggen is veel mogelijk

We adviseren u graag, want ook met tegels leggen is veel mogelijk. Naast verschillende soorten leg patronen weten we alles over het leggen van natuursteen, ambachtelijk tegelwerk, mozaïek tegels, graniet of hardsteen.

oog voor detail

Wij vinden het belangrijk om ons te onderscheiden dan anderen. Wij zijn de juiste tegelzetter in Rotterdam voor u.

Kwaliteit en perfectie

Tegels leggen is een vak apart. Een strakke tegelvloer is echt bepalend voor een mooie uitstraling van je interieur.

Garantie op elke klus

Door jarenlange ervaring met tegels leggen leveren wij uitsluitend betaalbaar vakwerk tegen een mooie scherpe prijs.

Adviesgesprek op maat

Om u goed te kunnen adviseren, bespreken we al uw wensen en mogelijkheden tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Style & keuze: WE HELPEN GRAAG MET IDEEËN!

Home design 2019

Douglas & Jones
Home design 2019

Een perfecte balans tussen elegantie en vakmanschap: warm, diep en doorleefd!

Allround tegelzetter Rotterdam voor particulieren en bedrijven

...want geen project is ons te groot of te klein

Totaal oplossing

We richten ons zowel op bedrijven als particulieren. Voor de particulier is het belangrijk met de verbouwing èèn aanspreekpunt te hebben en goed te kunnen overleggen. Voor de aannemer is het belangrijk dat alles goed, zelfstandig en binnen de deadline klaar is.

Vloertegels laten leggen of plaatsen omgeving Rotterdam

RS-Tegelzetbedrijf heeft een naam als kwaliteit tegelzetter en is al meer dan 10 jaar actief als tegelzetter. In het tegelzetten heeft RS-Tegelzetbedrijf met Zidan een goede naam opgebouwd als vakman en iemand waar je op kunt bouwen. De manier van meedenken en advisering bij projecten en verbouwingen tot het plannen en bestellen van alle materialen, waardoor de klus geen vertraging oploopt.

Het valt en staat met inzet en toewijding

RS-Tegelzetbedrijf is betrokken en erg uitgesproken in zijn toewijding voo de projecten. De naam en reputatie moet je opbouwen en is sneller afgebroken dan opgebouwd. Daarom wordt elke klus met de grootste zorg en toewijding behandeld. Van A tot Z! Uiteindelijk is de mond op mond reclame de beste reclame die je je als hardwerkende ondernemer kunt wensen. Ook in de tegenwoordige tijd van social media is het zo kan snel naam worden gemaakt, maar dit ook heel snel weer kan worden verloren. Daarom worden alle opdrachten of het nou voor particulieren of bedrijven zijn, met uitstekende garantievoorwaarden geleverd. Volg RS-Tegelzetbedrijf op Facebook en Instagram!

 • advies aan huis;
 • verwijderen en afvoeren van de huidige vloer;
 • bepalen van de staat van de ondervloer;
 • indien nodig egaliseren;
 • vochtmeting bij nieuwe cementdekvloeren;
 • indien gewenst vloerverwarming installeren;
 • vloertegels leggen en voegen;
 • plaatsen van bijpassende plinten;
 • opleveringsschoonmaak (verwijderen van cementsluier)

Enkele selecte projecten

... enkele recente projecten van RS-Tegelzetbedrijf. Meer inspiratie en referentie materiaal is op aanvraag beschikbaar.

Opzoek naar een ervaren tegelzetter?

Wij verzorgen de totale klus:
van a tot z!

Alle werkzaamheden worden vakkundig uitgevoerd

Tegelzetter rotterdam

Van nieuwbouw tot verbouwing, van het leggen van plavuizenvloeren tot het betegelen van een badkamervloeren en / of wanden. Hierbij doen pakken we het hele klus op. Bovendien kunnen we het tegelwerk van complete keukens verzorgen. Naast de praktische oplossingen wilt u voor het renoveren van uw badkamer ervaren tegelzetter in Rotterdam inschakelen. De offerte aanvragen behandelen wij snel en komen gauw op afspraak om het werk op te nemen. We zijn opereren op tijd en binnen het budget.

Badkamers

Met hygiëne als basisgedachte kiezen onze klanten vaak keramiek of marmer om hun badkamer mee te laten betegelen. Met name omdat ze zo makkelijk in onderhoud zijn en omdat op vaak witte porseleinen en keramische tegels elk spoortje van vuil onmiddellijk wordt opgemerkt. Een badkamer betegelen is voor RS-Tegelbedrijf een passie. Het tegelwerk moet namelijk strak en netjes in elkaar over lopen. Wij zijn ervaren experts met als één van onze specialiteiten het betegelen van badkamers met groot formaat en gerectificeerde tegels. Wij hebben ons gespecialiseerd in badkamer renovatie, dat wil zeggen van slopen tot stuken tot installatiewerk tot de betegeling.

Keukens

Duurzaamheid is van essentieel belang als we over keukens spreken. Keukens worden meestal beschouwd als de plek die dagelijks het meeste overstappende bezoekers moet verwerken. Iedereen passeert op een normale dag wel meermaals de keukenvloer…even wat te drinken nemen, een hapje eten, handen wassen…, daarnaast is de keuken ook een plaats waar zware toestellen als de diepvriezer, de koelkast, de afwasmachine, etc geplaatst worden. Het is daarom van uitermate hoog belang om de tegelkeuze goed af te wegen en te kiezen voor keukentegels die zeer duurzaam en krasbestendig zijn. 

Vloeren

Er zijn vele factoren die een rol kunnen spelen in het uiteindelijke kiezen van de ideale tegel. Denk maar aan de prijs, de duurzaamheid en de materiaalkeuze afhankelijk van de plaats en de doelstelling. De prijs is voor de meeste mensen natuurlijk een beslissende factor als het op vloertegels kiezen aankomt. 

De verwerking van de tegels is afhankelijk van de ondergrond. Op de meeste ondergronden kunnen tegels aangebracht worden,deze worden dan ook altijd met een daarvoor bestemd voorstrijkmiddel behandeld. De ene vloertegel is de andere niet, dus wordt er gekeken naar wat van een tegel en op wat voor een ondergrond er getegeld dient te worden en daar worden de materialen dan op aangepast. 

Redenen waarom u niet langer hoeft te twijfelen

 • 10 jaar ervaring maakt ons vakbekwaam;
 • Wij werken voor bedrijven en voor particulieren;
 • Duidelijk gespecificeerde offerte;
 • Aantrekkelijke kortingen tegels door ons uitgebreide netwerk;
 • Onze vakkennis en vakmanschap is uw garantie!