Skip to main content

We houden van
wat we doen.

Het is onze passie.

onze ervaring is uw garantie

RS-Tegelzetbedrijf heeft aandacht voor het complete plaatje. Kwaliteit is ons streven en dit laten we ook zien, simpelweg via het werk dat we leveren.

EEN VERTROUWDE NAAM IN DE REGIO

Nadim Abou Zidan is een tegelzetter met passie voor het vak en heeft ruim 10 jaar ervaring. Professioneel en perfectionistisch. We zijn altijd gedreven om de beste kwaliteit en service te leveren. Het heeft ervoor gezorgd dat we inmiddels een bekende en vertrouwde naam in de regio zijn.

MEER DAN ALLEEN EEN TEGELZETTER

Wij werken vanuit de missie om klanten het beste te bieden.

Ten eerste doen we alles om kwaliteit te waarborgen, waar u meer over leest op de pagina tegelwerken.

Ten tweede is onze dienstverlening uitgebreider dan van ieder ander tegelzetbedrijf.

Wat hebben wij u extra te bieden?

Advies - Als het gaat om de keuze over bijvoorbeeld het soort tegel dat u wilt aanschaffen;

Aankoop - U kunt via ons tegels bestellen en daarvoor aan de inkoop van de uw tegels besparen.

Wij nemen graag de zorg bij u weg. U hoeft zich dan bijvoorbeeld geen zorgen te maken over het verloop van uw verbouwing of over het bestellen van de juiste tegels. Bovendien laten we alles schoon en netjes achter.

ons werk bewijst ons streven naar kwaliteit

Wij laten ons werk graag aan u zien, op onze website maar ook in de praktijk. Wilt u ons werk met eigen ogen zien en onze kwaliteit ervaren? Dan organiseren wij een bezichtiging bij één van onze referentieadressen.

Opzoek naar een ervaren tegelzetter?

onze werkwijze is helder

Voor tegelwerken hanteren wij altijd dezelfde duidelijke aanpak. Een werkwijze bestaande uit 5 stappen waarmee we u als klant het beste bieden.

Contact en Kennismaking

Wij beginnen graag met een kennismaking. Met u en met de klus die u voor ons in gedachte heeft. Duidelijkheid vooraf, zorgt voor tevredenheid achteraf. Om een afspraak te maken neemt u contact met ons op via het contactformulier. Binnen 2 á 3 werkdagen nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak en desgewenst komen we binnen een week bij u langs.

Tijdens de kennismaking overleggen we uw wensen en de mogelijkheden. We bekijken de situatie rond de klus en we bespreken de keuzes die gemaakt moeten worden. Daarbij bieden we deskundig advies. Tot slot zetten we alles op een rijtje en maken we heldere afspraken. Vervolgens gaan wij aan de slag met het maken van een gerichte en complete offerte.

Offerte op maat

U ontvangt een vrijblijvende offerte op maat. In deze offerte zijn alle werkzaamheden duidelijk omschreven. Wij maken een offerte zodra we de klus en uw wensen in beeld hebben. Een doelbewuste keuze, want daarmee garanderen wij u een duidelijke en eerlijke offerte. Bij de offerte wordt ook een planning opgenomen. Die planning is voor ons heilig. Afspraak is afspraak, en daar houden wij ons aan.

Tegelzetten

Gaat u akkoord met de offerte? Dan gaan wij volgens planning en volgens de gemaakte afspraken aan de slag met het tegelzetten. We zijn slagvaardig, maar werken altijd zorgvuldig.

Kwaliteit is ons streven en om dat te bereiken hebben we alle benodigde apparatuur in huis. We gaan duurzaam om met de tegels en werken volgens de rapporten van de fabrikant. Vanzelfsprekend houden we rekening met eventuele andere werklui en met uw woonsituatie. In overleg met u stemmen we af wanneer we bij u op de stoep staan en wanneer we vertrekken.

Hulp nodig bij het slopen? Of moet de ondergrond egaliseert worden Ook daar helpen we u graag een handje bij. We kunnen zelfs uw gehele verbouwing begeleiden. Of het nu gaat om tegelwerk of iets meer dan dat, wij garanderen u altijd een nette en bezemschone oplevering.

Afwerking

In de afwerking herkent u onze focus op kwaliteit. De afwerking doen we tot in detail en met de nodige zorg.

Garantie en nazorg

Wij bieden u standaard 5 jaar garantie op het tegelwerk. Dit vormt onderdeel van de kwaliteit die wij u verzekeren. Mochten er gebreken zijn, dan neemt u eenvoudig contact met ons op.

Naast het leveren van kwaliteit, staan we ook voor het behouden van kwaliteit.

Kortom: ook na oplevering van het tegelwerk mag u rekenen op onze slagvaardige en zorgvuldige service.