Skip to main content

Tuintegels plaatsen
kwalitatief en duurzaam

Ons werk is nauwkeurig en zorgvuldig uitgevoerd

Met liefde gelegd

Een zorgvuldige voorbereiding voor een betere kwaliteit

Terrastegels vakkundig gelegd

Tuin- of terrastegels leggen vraagt om specifieke kennis en de juiste ervaring. RS-Tegelzetbedrijf weet wat er gedaan moet worden en daarmee bent u verzekert van kwalitatief en duurzaam tegelwerk. We zijn vakmannen die ons werk serieus nemen en zijn overtuigt dat een zorgvuldige voorbereiding de basis is voor een betere kwaliteit!

Wij plaatsen alle soorten tegels

Het aanleggen van een terras of tuin moet nauwkeurig en zorgvuldig uitgevoerd worden. Daarom is het is van groot belang om goed om te gaan met (regen)water. Net als de ondervloer belangrijk is bij het zettenn van tegels in uw huis, is het net zo belangrijk dat de ondergrond geschikt wordt gemaakt voor dat de terras wordt aangelegd. Bovendien moet er ook rekening worden gehouden met temperatuurverschillen.

"Een goede voorbereiding is het halve werk!". Een goed resultaat begint bij de voorbereiding. We plannen met u en houden rekening mee met alle denkbare scenario's. Hoe wordt het terras opgebouwd? Hoe zorgen we voor de juiste fundering? Welke drainagemaatregelen worden genomen? In overleg met u maken we de juiste keuzes.

Een goed geplaatste vloertegel gaat lang mee

Wanneer u kiest voor RS-Tegelzetbedrijf:

  • Komen wij vrijblijvend langs om de klus in te meten en op te nemen
  • Geven wij garantie op ieder tegelwerk door ons uitgevoerd
  • We leggen alle soorten en maten tegels zonder problemen
  • Als u nog geen tegels heeft kunnen wij u een aantal tegelwinkels aanraden
  • Wij kunnen (hoeft niet) ook de lijm en de voeg voor u verzorgen

Opzoek naar een ervaren tegelzetter?

Juiste gereedschap

Het gebruik van de juiste gereedschappen lijm essentieel

Terrastegels samen met de juiste gereedschap

Terrastegels laten leggen is duurder dan ander tegelwerk. Het is gecompliceerder en kost meer tijd. Om ze efficiënt mogelijk te werk te gaan en ons werk kwalitatief en duurzaam uit te voeren maken we gebruik van uitsluitend de beste gereedschappen en middelen.

Om een goed resultaat te realiseren maken we goede afspraken met tegel- en lijmfabrikanten, hanteren de juiste plaatsingstechnieken en werken met specifieke gereedschappen. Voor het leggen van terrastegels is het juiste gebruik van de juiste lijm essentieel. Dit voor een ‘correcte plaatsing’ van de tegels op de ondergrond. De lijmfabrikant levert de lijm en kijkt mee bij het tegelzetten.

Wij werken volgens zijn richtlijnen en dat betekent dat u van de fabrikant 5 jaar garantie krijgt op uw tegelwerk. Om kwaliteit te garanderen is het gebruik van het juiste gereedschap minstens even belangrijk. Wij gebruiken uitsluitend professioneel en efficiënt gereedschap, specifiek voor grote tegels. Denk aan zaagmachines, schuurmachines en tegelsnijders.