Skip to main content

Tegelplinten
Zagen: Professioneel

Gratis Haal- En Brengservice – Onze Extra Service

Totaal oplossing

We vinden altijd de juiste oplossing voor uw project

Tegelstroken: We snijden ze voor u!

RS-Tegelzetbedrijf is compleet uitgerust met de juiste machinerie. Wilt u tegelplinten of tegelstroken op maat laten snijden? We zorgen ervoor dat ze in onze werkplaats perfect worden afgewerkt. Dankzij onze beste machines en zagen worden uw tegels kaarsrecht afgewerkt. U hoeft zich er geen zorgen meer te maken over het aantal m2 van uw tegels. U krijgt de gewenste plinten die uw tegelvloer helemaal afmaken of tegelstroken. Als of ze zojuist uit de tegelfabriek lijken te komen. Omdat we werken met de nieuwste machines kan iedere tegel in één keer verzaagd worden tot het gewenste aantal tegelplinten of tegelstroken dat per tegel haalbaar is. Daardoor hebben we een grote zaagcapaciteit en dat scheelt aanzienlijk in de kosten. Dus in uw portemonee.

facetrand of afgeronde kant

Wij zijn in staat uw tegels al dan niet met een facetrand of afgeronde kant te snijden. We kunnen ze voor u ook gewoon recht afzagen. Heeft u tegels met een andere kern dan de toplaag? Dan kunnen wij de randen van uw tegels perfect in kleur afwerken en uw tegels in de juiste kleur spuiten.

 • Tegelstroken voor uw badkamer, woonkamer of keuken
 • We hebben een werkplaats met de beste diamantzagen
 • Tegelstroken kaarsrecht kaarsrecht afgezaagd
 • Standaardstroken in 4, 7 en 10 cm als 5, 10 en 15 cm
 • Standaardplinten kunnen worden gezaagd in 7 cm
 • We zijn in staat alle door u gewenste maten te leveren

Opzoek naar een ervaren tegelzetter?

Onze werkplaats

Moderne werkplaats met de nieuwste machines

Werkplaats in Rotterdam

In Rotterdam hebben wij de beschikking over een moderne werkplaats met de nieuwste machines met de beste diamantbladen en -koppen. Daarmee kunnen we een tegel in één keer verzagen tot het gewenste aantal plinten dat per tegel haalbaar is en bent u verzekerd van een perfect eindresultaat. Met deze geavanceerde apparatuur ontstaat een grote zaagcapaciteit, zodat we binnen een dag een flink aantal tegelplinten of tegelstrokenkunnen verwerken. Dat scheelt direct in de prijs en de tijd. Zo krijgt u een uitstekende kwaliteit tegen verrassend lage prijzen.

Gratis Haal- En Brengservice!

Wilt u dat RS-Tegelzetbedrijf uw tegelplinten laten zagen? We bieden onze extra service aan. Wij halen uw tegels bij u op en leveren ze binnen de afgesproken termijn later weer af. Perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Het maakt ons niet veel uit of u nu in Den Helder of in Maastricht bent, in Winterswijk of Zeeland. Wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van RS-Tegelzetbedrijf.

Prijsberekening

Garantie

Kwaliteit

Professioneel

Gespecialiseerd in het bewerken en verwerken van uw tegels

Hierbij moet u denken aan:

 • Plinten recht of afgerond en op kleur koud geëmailleerd
 • Stroken (listello's) gerectificeerd
 • Tegels/Stroken versnijden naar elk gewenst formaat, gerectificeerd
 • Tegels/Stroken in verstek snijden
 • Zagen van vals mozaïek (incisies)
 • Mozaïek op net geplakt, klant specifiek
 • Versnijden tegels naar elke gewenste vorm d.m.v. watersnijtechniek bv; 6 of 8 kant, driehoek, ruitvorm, logo's, led-gaten, decorvloeren, inlay's
 • Traptreden, Vijver/Zwembadranden met opgedikte verstekrand, eventueel vorstbestendig verlijmd
 • Traptegels recht of afgerond, met of zonder antislipgroeven
 • Zandstraaltechniek

Business To Business en particulieren

Dit alles presenteren wij voor alle geïnteresseerde (potentiële) klanten in de tegel industrie, d.m.v. een door ons zelf samengestelde monstermap waarin wij diverse technieken laten zien zoals hierboven omschreven, inclusief een bestel en prijslijst voor de standaard producten. Het is de bedoeling dat onze klanten deze map gebruiken om hun klanten direct te kunnen laten zien zowel visueel als tastbaar wat de mogelijkheden zijn. Hierdoor zal uw klant eerder een beslissing nemen en de bestelling sneller plaatsen. Ben u geïnteresseerd en wilt u ook onze map inzetten. Ook particulieren kunnen bij ons hun tegels laten bewerken!

We zijn flexibel!

RS-Tegelzetbedrijf is uw partner in Rotterdam en omgeving op het gebied van het bewerken en verwerken van tegels. We hebben de ervaring en de juiste machines. We zijn tevens flexibel! Hierdoor kunt u zelfs uw eigen tegellijn(en) creëren, of producten aanbieden die de fabrikanten niet leveren, vaak hebben fabrikanten een te lange levertijd. Doordat wij korte lijnen hebben en zeer flexibel zijn, zijn wij wel in staat korte levertijden te hanteren, in veel gevallen zijn onze prijzen ook gunstiger dan die van de fabrikanten. Verder zijn we ook in het bezit van een vrachtwagen, hiermee halen en brengen wij alle tegels voor onze klanten, indien men dit wenst.